Postgrau en Cosmovisions Femenines i Masculines

Amb molta satisfacció comparteixo aquest Postgrau organitzat per la Universitat de Girona (UdG) del qual formo part aportant el meu granet de sorra.

El Postgrau Cosmovisions Femenines-Masculines posa el focus en una mirada conscient i creativa des de la qual mirar el futur de la nostra cultura. Ho fa posant l’èmfasi en els diferents àmbits professionals que avui influeixen alhora de fer un traç que marqui possibles direccions.

Considerem la Cultura com una entitat viva que ha anat creixent i transformant-se a la vegada que l’Home i la Dona, el Masculí i el Femení, han anat evolucionant. El reflex d’aquesta evolució és la cultura en la que vivim.

Avui vivim una autèntica revolució cultural. Estem reorganitzant esferes socio-culturals que havien estat clarament ocupades o bé per homes o bé per dones. Velles estructures, fixades en un solc profund de moltes generacions, estan sent absolutament qüestionades.

Aquesta revolució és fruit de la necessitat interna de dones i homes que descobrint-se a sí mateix@s volen canviar el món. Inevitablement la Imatge del que és i s’espera d’una dona o un home està canviant. I per tant la cultura vol canviar.

 

L’impuls irrefrenable de Conèixer-nos ens porta a voler un món millor

A qui s’adreça:

– A persones de l’àmbit de la pedagogia, la psicopedagogia, la psicologia, l’advocacia, la mediació, el treball social, la sociologia o les ciències polítiques, i mestres i altres professionals de l’àmbit educatiu.

– A persones que dirigeixen o lideren equips.

– A persones que es dediquen a professions d’acompanyament i ajuda.

– Persones que es dediquen a l’emprenedoria social.

– A persones que treballen en l’àmbit de l’acollida, la interculturalitat i la inclusió social.

– A persones que es dediquen a l’acompanyament o a la recerca sobre temes d’igualtat de gènere, orientació sexual, violència de gènere.

– A persones que senten que els valors espirituals de l’ésser humà són essencials per a un respecte i equilibri social i mediambiental.

Presentació:

Si tens interès en el Postgrau, farem una presentació online el 25 de novembre de 18 h a 19 h

Professorat

Susanna Arjona, Núria Balliu, Josep Maria Coll, Vicente San Juan Antón, Miguel Ángel Sánchez, David Sánchez, Sílvia Soliguer, Sophia Style, Andrea Secchi i Xènia Ros.

Deja un comentario

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable Miguel Ángel Sánchez Muñoz .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios Cdmon.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Esta web utiliza cookies, puedes ver aquí la Política de Cookies